Οι χειριστές των κορμοκοπτών σε πάνω από 100 χώρες βασίζονται στην ευρεία γκάμα από κορδέλες της Wood-Mizer για την κοπη του ξύλου. Για πολλά είδη κορμών χρειάζονται ειδικές κορδέλες για το καλύτερο αποτέλεσμα στην κοπή. H Wood-Mizer έχει ομάδες που είναι επιφορτισμένες να διεξάγουν τεστ σε Ασία, Ευρώπη, Αφρική και Αμερική με σκοπό να εξελίξουν και να βελτιώσουν τις επιλογές από κορδέλες , κράματα και προφίλ με σκοπό οι κορδέλες να ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες κοπές ξύλου. Οποιοδήποτε είδος ξύλου κόβετε, η Wood-Mizer έχει μία κορδέλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

RazorTip με Στυλίτη (Stellite®)

Κορδέλα με στυλίτη στα δόντια για σκληρά ξύλα


Η κορδέλα RazorTIP με δόντια από στυλίτη της Wood-Mizer είναι ειδικά σχεδιασμένη για κοπή υπερβολικά σκληρών ξύλων. Όταν οι άλλες κορδέλες πέφτουν μετά από μερικά κοψίματα, η κορδέλα RazorTIP με στυλίτη απλός ξεκινάει.

Όταν απαιτητέ μία κορδέλα για σκληρά και στριφνά ξύλα, η κορδέλα RazorTIP της Wood-Mizer μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση.

RazorTIP με κορδέλα καρβιδίου (Carbide)

Κορδέλα με στυλίτη στα δόντια για σκληρά ξύλα


Η κορδέλες RazorTip καρβιδίου χρησιμοποιούν πολύ σκληρό τριπλού ρινίσματος δόντι διαμορφωμένο σε ένα εναλλασσόμενο δόντι καρβιδίου, που έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα πιο σκληρά από τα σκληρά ξύλα και να παρέχει ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Η κορδέλα RazorTIP καρβιδίου είναι μία σκληρή κορδέλα η οποία έχει μεγάλη διάρκεια ανάμεσα στα τροχίσματα στις πιο δύσκολες συνθήκες κοπής, όπως είναι τα τροπικά σκληρά ξύλα, τα ξύλα ξηραντηρίου, το βιομηχανικό ξύλο και άλλα δύσκολα υλικά.

BiMETAL

Υψηλής απόδοσης βιομηχανική κορδέλα


Η κορδέλα BiMETAL της Wood-Mizer είναι σχεδιασμένη για υψηλές αποδόσεις σε βιομηχανική κλίμακα.

Η κορδέλα BiMETAL με ένα εξαιρετικό κράμα μετάλλων προσφέρει ένα συνδυασμό αντοχής και αντίστασης στην καταπόνηση, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ανάμεσα στα τροχίσματα σε σχέση με την MaxFLEX και DoubleHARD, ειδικά όταν κόβει σκληρά και τραχύ ξύλα.

MaxFLEX

Ανώτερης ποιότητας κορδέλα για όλες τις κοπές


Η κορδέλα MaxFLEX κατασκευασμένη από εξαιρετικό μέταλλο, επιλεγμένο από την Wood-Mizer να ξεπερνάει τις αντίστοιχες κορδέλες των ανταγωνιστών, και να μεγιστοποιεί την απόδοση του κορμοκόπτη σας.

Το επιλεγμένο μέταλλο της κορδέλας παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξάνει την αντοχή της. Η πρώτης ποιότητας κορδέλα παρέχει στον κορμοκόπτη σας υψηλές αποδόσεις και μεγάλη αξία.

DoubleHARD

Κορδέλα διπλής σκλήρυνσης για όλα τα ξύλα


Η κορδέλα DoubleHARD, είναι η πιο δημοφιλής κορδέλα της Wood-Mizer για πάνω από μια δεκαετία.

Μία αξιόπιστη και οικονομική κορδέλα για όλα τα ξύλα και τις συνθήκες κοπής. Υψηλής ποιότητας μέταλλο και δόντια επεξεργασμένα για μεγαλύτερη σκληρότητα. Η κορδέλα DoubleHard είναι μια σκληρή κορδέλα, που δεν είναι εύθραστη, ούτε θα ραγίσει πρόωρα. Η κορδέλα DoubleHARD προσφέρει ασύγκριτες δυνατότητες κοπής, είτε θέλετε να κόψετε παγωμένο, ή ξύλο ξηραντηρίου, μαλακό σκληρό ή ξύλο με πολλούς ρόζους.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις όσο και οι μικρές βασίζονται στην σειρά DoubleHARD της Wood-Mizer για τα πριστήρια τους.

SilverTIP

Οικονομική κορδέλα ανθρακούχου χάλυβα επανάπρισης


Σχεδιασμένη για υψηλή παραγωγή αλλά ταυτόχρονα και οικονομική κορδέλα, η σειρά SilverTIP έχει αποδείξει τις δυνατότητές της σαν μια κορδέλα για την αρχικά στάδια ενός πριστηρίου, με πολλά έμπειρα πριστήρια να πετυχαίνουν πολύ θετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την κορδέλα σε μικρότερους κορμοκόπτες και στην επανάπριση.

Ένα πολύ εύκαμπτο βασικό υλικό χρησιμοποιείται για να μεγιστοποιήσει τον κύκλο κοπής της κορδέλας, καθώς και η ανάλογη σκλήρυνση στα δόντια. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά αυξάνουν τους χρόνους ανάμεσα στα τροχίσματα, καθώς και μεγιστοποιούν το χρόνο ζωής της κορδέλας SilverTIP, καθιστώντας την σειρά ιδανική σε περιβάλλον δευτερεύουσας επεξεργασίας στην πρίση.

Η σειρά SilverTIP είναι τώρα διαθέσιμη και με την τεχνολογία VORTEX®.

VORTEX®

Κορδέλα απομάκρυνσης του πριονιδίου

Το σύστημα VORTEX® της Wood-Mizer, αφαιρεί το πριονίδι από τις κοπές σας όπως καμία άλλη κορδέλα στην αγορά. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της προφίλ έχει φέρει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ αποτελέσματα σε εργοστάσια με μεγάλες παραγωγές παλετών όπου έχει δοκιμαστεί. Το σύστημα VORTEX® βρίσκετε σε διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού ευρεσιτεχνίας και χαρακτηρίζετε για την επαναστατική του σχεδίαση και την ικανότητα αυτής της κορδέλας να αφήνει μόνο ένα ίχνος από πριονίδι, αποτέλεσμα που θα σας αφήσει άναυδους και για ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ για το πια ποσότητα πριονιδίου είναι αποδεκτή.